ΚΛΕΙΣΕ
ΕΙΣIΤΗΡΙΟ
ΕΔΩ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΚΑΝΟΣ

ΤΕΤ 01/09 στις 21:00

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΔΟΔΟΣ με δελτίο εισόδου

Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 190 χρόνων από την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια (1831), του σημαντικού Ευρωπαίου πολιτικού και πρώτου κυβερνήτη της μετα-επαναστατικής Ελλάδας, η βραβευμένη μουσική παράσταση του συνθέτη Γιώργου Βούκανου, “Οραματισμοί – Ιωάννης Καποδίστριας”, θα παρουσιαστεί στο κοινό του Δήμου Διονύσου.

Τους “Οραματισμούς του Καποδίστρια” ερμηνεύουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και ο τενόρος Κωνσταντίνος Τζέμος.
Τα αφηγηματικά μέρη του έργου αποδίδουν ο Κώστας Αρζόγλου και η Χρύσα Ρώμα. Την σκηνογραφική επιμέλεια υπογράφει ο Γεώργιος Τρικκαλιώτης. Συμμετέχει η Χορωδία αποφοίτων Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης Ambitus, σε διδασκαλία Κατερίνας Βασιλικού. Το έργο θα παρουσιαστεί από την Melody Chamber Orchestra, την οποία θα διευθύνει ο Πάνος Βλάχος.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση, εμπνευσμένη από την ζωή του πρώτου Κυβερνήτη του ‘Εθνους, Ιωάννη Καποδίστρια, σε μουσική Γιώργου Βούκανου και ποίηση / κείμενα Γεωργίου Κισσούδη, Ιωάννη Κορνηλάκη και Βασίλη Κουρή.