Η διάθεση των δελτίων εισόδου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΚΑΝΟΣ

ΤΕΤ 01/09 στις 21:00

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΔΟΔΟΣ με δελτίο εισόδου

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 190 χρόνων από την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια (1831), του σημαντικού Ευρωπαίου πολιτικού και πρώτου κυβερνήτη της μετα-επαναστατικής Ελλάδας, η βραβευμένη μουσική παράσταση του συνθέτη Γιώργου Βούκανου, “Οραματισμοί – Ιωάννης Καποδίστριας”, θα παρουσιαστεί στο κοινό του Δήμου Διονύσου.

Τους “Οραματισμούς του Καποδίστρια” ερμηνεύουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και ο τενόρος Κωνσταντίνος Τζέμος.
Τα αφηγηματικά μέρη του έργου αποδίδουν ο Κώστας Αρζόγλου και η Χρύσα Ρώμα. Την σκηνογραφική επιμέλεια υπογράφει ο Γεώργιος Τρικκαλιώτης. Συμμετέχει η Χορωδία αποφοίτων Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης Ambitus, σε διδασκαλία Κατερίνας Βασιλικού. Το έργο θα παρουσιαστεί από την Melody Chamber Orchestra, την οποία θα διευθύνει ο Πάνος Βλάχος.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση, εμπνευσμένη από την ζωή του πρώτου Κυβερνήτη του ‘Εθνους, Ιωάννη Καποδίστρια, σε μουσική Γιώργου Βούκανου και ποίηση / κείμενα Γεωργίου Κισσούδη, Ιωάννη Κορνηλάκη και Βασίλη Κουρή.